Äntligen lanseras Apples nyaste telefon Iphone 7 och Iphone 7 plus

 

 

Det är många som väntat på den nyaste modellen utav den populäraste telefonen på marknaden.

Skälen är många varför Iphone har varit den populäraste telefonen på marknaden sen första dagen den släpptes år 2007. Bland annat för att den varit en av dem bästa telefonerna på marknaden under hela sin levnadstid, och framförallt för att det var den första smartphonen på marknaden när den lanserades och alltid varit steget före sina konkurenter. Men oxå för sin elegans och att Apple vetat vad kunderna vill ha, och det är inte alltid kvalite och prestanda utan just det där lilla extra som folk faller för att den bara är helt perfekt och att alla älskar den.

 

Men nu lite mer information om uppdateringar på den nya modellen, vad finns på iphone 7 och 7 plus som inte fanns på sina föregångare, Iphone 6, 6s och 6/6s plus?

Med dubbla 12 megapixelskameror så kan du ta foton med högsta kvalite från din nya Iphone 7 plus något som bara existerar i ett par andra modeller på marknaden.

Den nya Iphonen har även blivit vattentät och klarar av att hållas under en rinnande kran eller förvaras på 1 meters djup i 30 min, något som bara ett fåtal modeller på marknaden klarar utav.

Som första modellen på marknaden har man skippat ljud utgången och kör numera med kombinerad ljud och laddkabel. Något som gett plats åt en extra högtalare i telefonen för att bättra på ljudupplevelsen och erbjuda souround ljud i telefonen.

Med en ljusare skärm och en helt slät framsida med en hemknapp integrerad i skärmen så har utseendet förbättrats till det bättre, även kamera linsen på baksidan har fått sig en uppfräshning och har inte lägre den lilla aluminium ringen runt sig som den tidigare modellen iphone 6 och 6s hade. 

Dem två nya färgvalen som kommit till, mattsvart och blanksvart är väldigt eleganta och gör att din telefon framstår som ännu mer exklusiv än dem tidigare modellerna varit.

Nackdelarna med att ha en sån fin yta på sin telefon är självklart att den är mer utsatt för repor och Apple rekomenderar därför att du använder ett skal till din nya telefon. 

Med Apples nya programvaror så kan du nu ännu enklare sammankoppla alla dina enheter såsom Apple watch, Apple Tv, Mac book, Iphone och ipad, du kan till och med arbeta i samma program i flera olika enheter från helt skilda platser. Allt för att ditt arbete skall kunna utföras på enklast möjliga vis.

Redan inom en kort stund efter lanseringen den 16 september kommer dem första programvaru uppdateringarna komma som tillåter dig att ta ännu bättre bilder med din kamera bland annat.

Priset för nya Iphone 7 plus är inte heller speciellt högt, vid lanseringen kostar en telefon 749 dollar som i svenska kronor motsvarar ungefär 7000 svenska kronor.

Så om du är trött på din gamla iphone, passa på att köpa nya Iphone 7 nu när den lanseras på marknaden, du kommer garanterat att bli nöjd.


Din nya Iphone 7 plus kan du köpa på www.mobilpart.se

27 Sep 2016