Apple iPhone 8

iPhone 8, Apples senaste model av sitt flaggskepp

 

I höst kommer Apple att släppa sin senaste version av sin bäst säljare iPhone.

Här kommer vi med lite info som hittills har läckt ut på marknaden.

 

Nya funktioner som förväntas komma på den nya iPhone 8 är en högkvalitativ skärm med hög upplösning, trådlös laddning som vi tidigare har sett på Samsung telefonerna och även en helt ny 3D sensor integrerad i skärmen istället för i hemknappen.

Det som talar negativt för försäljningen av den nya iPhone 8 är att försäljningen utav smartphones inte längre ökar i samma takt som tidigare år. Vad det beror på vet vi inte exakt men det kan bland annat vara att funktionerna som lanseras i telefonerna idag inte är lika häpnadsväckande som det varit de tidigare åren och därför väljer folk att ha kvar sina telefoner längre innan dem byter upp sig till en nyare modell.

Apple har sedan tidigare en väldigt stor kundkrets som är Apple trogna vilket är bra för dem, men att få över nya kunder ifrån Samsung och andra konkurrenter verkar bara bli svårare och svårare för varje år som går.

Apple hoppas att kunna erbjuda längre batteritid med den nya modellen genom en skärm skapad utav OLED teknik vilket ger en djupare svart färg samt en lägre energiförbrukning vilket resulterar i längre batteritid.

Priset på iPhone 8 kommer troligtvis att landa kring 10 000 kronor vilket är bland de dyrare smartphone telefonerna på marknaden.

Vill du hellre köpa en begagnad telefon istället för en helt ny så kan du kika in på www.mobilpart.se där dem erbjuder bättre fabriksrenoverade telefoner till halva marknadspriset.

14 Apr 2017