Apple Watch

 

/watch-6.jpg

 

Apple Watch Series 2 den bästa Smart Watchen på marknaden

Nu har äntligen den senaste och modernaste Smart Watchen äntrat marknaden, nämligen Apple Watch Series 2 som kommer i fyra olika utföranden om man räknar med den äldre modellen Apple Watch series 1 som numera säljs med snabbare processor och till ett rabatterat pris.

 

Vad skiljer då dem nya modellerna från sin föregångare Apple Watch series 1 eller som vi är vana att kalla den Apple Watch.

I och med att Apple valt att instalera en GPS i sina nya klockor och ett större batteri så har man varit tvungen att göra telefonen näst intill 1 millimeter tjockare, för att vara exakt 0,9 millimeter tjockare. Samtidigt som dem har bytt ut den äldre processorn mot en nyare energi snålare och 50 procent snabbare så har man även ökat batteri tiden ofantligt mycket.

Inte bara det utan dem nya modellerna av Apple Watch kan du även ha när du är ute och dyker på hög nivå då dem är vattentåliga ner till 50 meters djup. Så nu kan du läsa mailen på klockan även när du är på havsbotten, smidigt va?

 

Vilka är då dem nya modellerna och hur ser dem ut?

Du har först och främst Apple Watch series 2 EDITION som är den lyxigare av modellerna, sedan har du Apple Watch series 2 HERMES som är den lite billigare versionen men med ett mycket snyggare armband och flera olika urtavlor att välja mellan. Sen har du även Apple Watch series 2 NIKE+ som är modellen som passar för dig som är väldigt aktiv i din vardag. Men häng kvar så ska vi gå igenom alla modellerna för sig.

 

 

Apple Watch EDITION

Apple Watch EDITION kostar omkring 15 000 kronor och kommer enbart i en färg, den klassica Mac vita färgen. Den är tillverkad i keramik som enligt Apple skall vara 4 ggr starkare än rostfritt stål. Den har tyvärr ett medföljande armband som inte ser lika proffsigt ut som själva armbandet.

 

Apple Watch HERMES

Den lite billigare modellen för omkring 8000 kronor med ett armband snyggare och dyrare än själva klockan. Medföljer gör tre stycken urtavlor och klockan själv är tillverkad i snygg rostfri stål.

Armbandet som dem valt att kalla Etoupe Swift Leather Double Buckle Cuff är väldigt snyggt och stilrent, jämfört med dem tre urtavlorna som dem valt att kalla Clipper, Cape Cod och Espace så är armbandet faktist lockande att köpa även fast man helst hade sett det på EDITION modellen och inte på HERMES modellen.

 

 Apple Watch NIKE+

Den bästa, prisvärdaste och snyggaste modellen är Apple Watch Series 2 NIKE+ modellen, med armband i färger som, vit/siver, svart/grå och neongul/vit så är det mycket enklare att hitta en färg som passar dig. Dem har även snygga andninghål i armbandet som underlättar vid träning.

Utöver utseendet så har den även lite mer prestanda än dem andra modellerna, du håller enkelt reda på hur lång tid det är sedan du hade din senaste löprunda och du kan enkelt hålla dig uppdaterad om vädret och även hur mycket dina vänner har tränat den senaste veckan.

 

Apple Watch Series 1

Detta är den tidigare modellen av Apple Watch som vi tidigare är vana att höra vid namnet Apple Watch. Den kommer nu med ett reducerat pris och med en snabbare processor för att kunna mäta sig med den nya modellen. Inga andra uppdateringar är gjorda på denna modell så som vattentäthet eller större batteri, så den är fortfarande den tunnaste av dem alla modellerna på marknaden.

3 Oct 2016