beställ gratis kontantkort

Samsung Galaxy Note 8 Releasedatum, nyheter och funktioner

Allt du behöver veta om Galaxy Note 8

 
 
 
 
Uppdatering: Vid sidan om våra händer på Samsung Galaxy Note 8 recension har vi nu fått mer information om när du kan hämta dina telefoner ... och de godis du kan förvänta dig!

Samsung Galaxy Note 8 är officiell, och vi har allt du behöver veta om Samsungs helt nya phablet här.

Samsung tog på scenen i New York den 23 augusti för att ta omslagen av Galaxy Note 8 - avslöja en storskärms-smartphone komplett med dubbla kameror och en uppdaterad S Pen.


Samsung Galaxy Note 8-lanseringen kan ses som en av de största comebacksna i telefonhistoria efter fjolårets katastrofala Galaxy Note 7 batterifel och efter den framgångsrika ankomsten av Galaxy S8 och S8 Plus tidigare på året är tecknen anteckningen 8 är inställd på att bygga på det.

Se det i köttet! Kolla in våra händer på Samsung Galaxy Note 8 video nedan


Händer på: Samsung Galaxy Note 8 recension
Kom till saken

Vad är det? Samsungs nya flaggskeppsfablet
När är det ute? 15 september i USA och Storbritannien, 22 september i Australien
Vad kostar det? Från £ 869, US $ 930, AU $ 1,499 SIM gratis


Galaxy Note 8 har en nästan inbyggd 6,3-tums Infinity Display
Samsung Galaxy Note 8 pris och release datum

Förbeställningar startar 23 augusti (Storbritannien), 24 augusti (USA), 25 augusti (AU)
Utgivningsdatum: 15 september i Storbritannien och USA, 22 september i Australien
Från £ 869, US $ 930, AU $ 1,499 SIM gratis
Samsung Galaxy Note 8 förbeställningar är nu öppna i Storbritannien, USA och Australien efter en förskjuten lansering.

Du har bara några veckor att vänta med att få tag i handenheten också, eftersom Samsung Galaxy Note 8 släppdatum är inställt för September 15 i USA och Storbritannien, medan australierna kommer att få sina enheter den 22 september.

Förbeställning för andra regioner är fortfarande okänd, men vi uppdaterar den här artikeln när vi vet.


När det gäller pris var Samsung Galaxy Note 8 aldrig billigt, och medan dess kostnad är hög kan vi inte säga att vi är överraskade.

På £ 869, US $ 930, $ 1.499 SIM-kort är det £ 90 / US $ 100 / AU $ 300 mer än Galaxy S8 Plus (och i USA är S8 Plus för närvarande på $ 674,99) och sitter mellan 128 GB och 256 GB iPhone 7 Plus. Dyrt ja, men det är inte helt upprörande på marknaden.

Du får gåvor om du beställer det före slutet av september, som antingen är ett 256 GB microSD-kort, ett 128 GB-kort och en snabb trådlös laddare eller ett DeX-stativ för att göra telefonen till en heltäckande datortävlare.

Dessa varierar efter region, men om du funderar på att plocka upp not 8 rekommenderar vi att du gör det snart för att få en bunden pruta.

Intressant, trots att det finns en omstartad Gear VR, är detta inte tillgängligt för not 8 - vanligtvis använder Samsung lanseringen av den nya galaxen för att driva kärlek till den virtuella verkligheten, men inte den här gången.

Storbritannien: Samsung Galaxy Note 8 erbjudanden
Storbritannien: Samsung Galaxy Note 8 erbjudanden
USA: Samsung Galaxy Note 8 erbjudanden

 

Samsung Galaxy Note 8 skärm

Enorma 6,3-tums oändlighetskärm med nästan ingen inslag
QHD + (2960 x 1440) upplösning med 521ppi pixeldensitet
Samsung Galaxy Note 8 fortsätter med fabletraditionen med att skryta med den största skärmen i den sydkoreanska handtelefonen, men bara bara.

Den är utrustad med en 6,3-tums Super AMOLED Infinity Display, som bara är en touch större än 6,2-tums erbjudandet på S8 Plus.

Samsung har hållit behållarna till ett minimum ännu en gång, vilket ger dig en nästan helt skärmfront till telefonen vilket är verkligen imponerande.

Upplösningen är densamma som S8-duoden, med Galaxy Note 8 som kommer med en QHD + (2960 x 1440) upplösning som ger en pixeldensitet på 521ppi och ett bredbildsformat på 18,5: 9.

Medan det fortfarande är ögonblickligt briljant betyder det att det packar färre pixlar per tum än S8 Plus (529ppi) och S8 (570ppi).

Det är också ljusare och mer färgstarkt än vad vi har sett från Samsung innan, vilket gör det till ett riktigt populärt val för filmfläkten som letar efter mer på sin mobil.

Att vara HDR-kompatibel innebär att du kan få tillgång till den högkvalitativa Netflix- och Amazon Prime-videon på språng också.

 

Med en QHD + (2960 x 1440) upplösning fyller not 8 en pixelstans
Samsungs Always On Display-teknik ser också ut på Galaxy Note 8 med den extra bonusen att kunna ta handskrivna anteckningar med S Pen när den är i det här läget - och det har blivit bättre för att inkludera flera sidor information utan att slå på telefonen.

För alla som hoppas på en fingeravtrycksskanner under Galaxy Note 8-skärmen, ja, du har ingen lycka till. Samsung har fastnat med den bakre monterade positionen som den använde för S8 - men mer om det senare.

Samsung Galaxy Note 8 S Pen

Inrymt i Galaxy Note 8s kropp
Förbättringar inkluderar en finare spets och förbättrad tryckkänslighet
Annons

S Pen har tillsammans med en stor bildskärm varit den andra nyckelfunktionen i noteringsområdet, och det är inte annorlunda här, eftersom Galaxy Note 8 kommer med en uppgraderad stylus.

S Penen glider fortfarande snyggt i kroppen i Samsung Galaxy Note 8, med ett tilltalande press-och-pop-utstötningssystem som släpper ut det från metall- och glaskroppen.

Samsung har förbättrat tryckkänsligheten (som erbjuder 4,096 nivåer av tryckkänslighet för att vara exakt) av S Pen, och gav den en ny, finare spets som ger dig en mer responsiv och exakt stylus.

Vi har också funnit att den har mindre latens än Microsofts Surface Pro-stylus under vår korta tid med handenheten.

En av de nya funktionerna som Samsung har lagt till i S Pen är möjligheten att rita bilder och sedan skicka dem som animerade GIF-filer, samtidigt som handstil har förbättrats.

S Penens översättningsfunktion har också fått en bump, så att du kan sväva över ett ord, pris eller hela mening för en snabb översättning eller valutaomvandling.

Det är emellertid inte alla goda nyheter, men eftersom S Pennings upptagande innebär att det finns mindre utrymme inuti allt annat. Det resulterade i ett mindre 3,300mAh batteri i Not 8, jämfört med 3,500mAh kraftpaket i Galaxy S8 Plus. Hmm.

S Penna kan du göra handskrivna anteckningar på alltid på displayen
Samsung Galaxy Note 8 design

Premium krökt glas fram och bak
Bixby-knappen till vänster, fingeravtrycksscannern på baksidan
Samsung Galaxy Note 8 design tar sina signaler från glas-och-metall-smörgåsen som är Galaxy S8 Plus. De är nästan identiska, med bara några små skillnader mellan de två.

GALAXY NOTE 8 SPECS

Mått: 162,5 x 74,8 x 8,6 mm
Vikt: 195g
Skärmstorlek: 6,3-tums
Skärmupplösning: Quad HD + (2960 x 1440)
RAM: 6GB
Lagring: 64 GB / 128 GB / 256 GB
Bakre kamera: 12MP + 12MP
Framkamera: 8MP
Batteri: 3,300mAh
För det första är Galaxy Note 8 en touch som är större än S8 Plus tack vare den något större skärmen och kravet att hyra S Pen.

Det betyder att det mäter 162,5 x 74,8 x 8,6 mm och väger 195g vilket gör det till den högsta och tyngsta Not-handenheten hela tiden (och den tjockaste sedan Galaxy Note 2).

Fingeravtrycksscannern är fortfarande irriterande placerad intill kameran på baksidan av not 8, men Samsung har gjort lite arbete för att göra den mer märkbart försänkt, vilket gör att det blir lättare.

Annons
Den sträcker sig bredvid en av de andra stora skillnaderna i design, och det är införandet av en andra kamerasensor på baksidan, vilket skapar en långsträckt svart remsa på bakhuset, kamerorna, sifferläsaren, pulsgivaren och blixten och blocket.

Till skillnad från några av de läckta bilderna som vi såg innan lanseringen, har Samsung Galaxy Note 8 ingen kamerahöft för att verkligen tala om (hela remsan är bara någonsin så liten upptagen från baksidan av telefonen) men det är knappast märkbar.

Om fingeravtryckssensorn är för svag, erbjuder not 8 också en irisskanner, så att du kan låsa upp handenheten helt enkelt genom att glida på den.

Slutligen, liksom paret S8-telefoner, är Samsung Galaxy Note 8 IP68-ackrediterad, vilket gör det damm- och vattenbeständigt och låter det dunka i vatten i upp till 30 minuter utan några negativa sidopåverkan.

 

Fingeravtrycksscannern är lättare att hitta, men fortfarande irriterande nära kameran
Samsung Galaxy Note 8 färger

4 färger: Midnight Black, Maple Gold, Deep Sea Blue och Orchard Gray
Inte alla tillgängliga i alla regioner vid lanseringen
Samsung Galaxy Note 8 kommer att finnas tillgänglig i fyra färger, men vilka nyanser kommer faktiskt att vara tillgängliga för dig, beror på var du bor.

Samsung har officiellt presenterat svart, guld, blått och grått för not 8, eller för att ge dem deras fulla namn: Midnight Black, Maple Gold, Deep Sea Blue och Orchard Gray.

Vi vet redan att USA inte kommer att få den blå not 8 vid lanseringen, medan Storbritannien och Australien kommer att sakna både grå och blå finish för nu.

Samsung tenderar att släppa fler färger senare längs linjen, så utesluter inte dessa färger (och eventuellt mer) att komma till en butik nära dig ännu - men vid lanseringen kommer du inte att ha den fulla spalten att välja mellan.

Samsung Galaxy Note 8 färger: alla nyanser vi har sett


De fyra lanseringsfärgen i not 8 är svarta, blåa, grå och guld
Samsung Galaxy Note 8 kamera

Samsungs första flaggskepp med dubbla objektiv bakre kamera
Teleobjektiv (12MP) och vidvinkel (12MP) objektiv med 2x optisk zoom
8MP framåtvänd kamera
Annons
Samsung Galaxy Note 8 är den första flaggskeppen telefonen från företaget att skryta med dubbla kameror på sin baksida.

Dubbla snapper består av en 12MP telelins och 12MP vidvinkelobjektiv, som kan fungera tillsammans eller oberoende av varandra.

Den här inställningen kan ge en 2x optisk zoom, på samma sätt som OnePlus 5 och iPhone 7 Plus, samt att erbjuda bakgrundsskärpaffekten (bokeh) du får på de flesta avancerade smartphones dessa dagar.

Runt framsidan finns en 8MP snapper närvarande för selfies och videochattar.

Lär dig allt om det i vår Galaxy Note 8 kamera förklarad video nedan

 

Samsung Galaxy Note 8 batteri

Ett 3,300mAh batteri, mindre än Galaxy S8 Plus
Snabb och trådlös laddning aktiverad
Wow. Här är ett noggrannt ämne för dig. Samsung Galaxy Note 8 är Samsungs största telefon, med den största skärmen ... men den har inte det största batteriet.

* Registrera repor *

"Vad!?" Vi hör dig skrika.

Det är sant att Galaxy Note 8 har ett 3,300mAh kraftpaket, vilket är mindre än 3,500mAh-erbjudandet i Galaxy S8 Plus.

Det finns dock två mycket bra skäl till det här. Först måste Samsung klämma S-penna i kroppen i not 8, som tar upp en skälig bit av internt utrymme, vilket ger mindre utrymme för allt annat.

För det andra är det hela Galaxy Note 7 exploderande på grund av ett tvivelaktigt batteri som det kommer att vara angeläget att undvika en upprepning av.

Samsung har spelat det säkert med batteriet i not 8 och undviker frestelsen att klämma i ett större elaggregat.

Den goda nyheten är att Samsung Galaxy Note 8-batteriet både snabbt laddar och trådlöst laddar, även om du behöver köpa en trådlös laddningsplatta separat om du vill utnyttja den senare funktionen.

 

Not 8 är trådlös laddning aktiverad, men du måste köpa en laddplatta separat
Samsung Galaxy Note 8 OS och ström

Snapdragon 835 (US) eller Exynos 8895 (Global) chipset
6 GB RAM, val av 64 GB / 128 GB / 256 GB lagringsutrymme
Android 7.1.1 med Samsung Experience-överlagring
Samsungs nyaste flaggskeppstelefon premiär i två chipset smaker: Qualcomm Snapdragon 835 i USA och dess egna Exynos 8895 i Storbritannien och andra regioner.

Dessa chiopsets har kopplats ihop med en hel del 6 GB RAM, vilket är mer än 4 GB du hittar i S8-telefonerna.

När det gäller lagring kommer not 8 att finnas tillgänglig i 64 GB, 128 GB och 256 GB varianter, men det är för närvarande inte klart om alla lagringsstorlekar kommer att komma i alla regioner.

Annons
Det finns också en microSD-plats på toppen av handenheten, så att du kan expandera på det inre utrymmet.

När det gäller programvaran bytte Samsung TouchWiz till "Samsung Experience," tidigare i år, och den är närvarande på not 8 som körs på Android 7.1.1. Det är inte Android 8 Oreo-aktiverat vid lansering, men det är nog en bra sak, eftersom varumärket ser ut att perfekta programvaran för att få en förbättrad upplevelse.

På skärmen är upplevelsen nästan identisk med Galaxy S8 och S8 Plus, men not 8 har ytterligare funktionalitet bakad för S Pen som är unik för handenheten.

När det gäller anslutning är not 8 väl utrustad med 4G LTE (Cat 16), Wi-Fi, Bluetooth 5.0, Plats (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou), NFC och USB Type-C alla ombord.

 

Det finns en praktisk microSD-plats ovanpå not 8
Samsung Galaxy S8 recension
Samsung Galaxy S8 Plus recension

27 Aug 2017