Comviq prisplaner

Väldigt låga priser

 

Med ett gratis Comviq kontantkort får du alltid och enkelt full koll på dina mobilutgifter och riskerar därmed aldrig några obehagliga överraskningar.

 

Tanka vilken prisplan du vill

Samma mobila lösning passar inte lika bra till alla. Därför har Comviq flera olika alternativ av prisplaner för att just du ska hitta det kontantkort ett som passar bäst för just dig.

 

Alltid Supersnabb surf med ett kontantkort ifrån Comviq

Med ett gratis Comviq kontant kontantkort så surfar du allt riktigt snabbt. Med upp till helt sjuka 80Mbit / s i 4 G nätet och med upp till 22Mbit / s i 3 G nätet så surfar du alltid med den bästa och senaste hastigheten.

 

Fast pris Polen

Med prisplanen fast pris Polen så ringer du och sms:ar fritt i hela Sverige men får utöver det 100 fria sms och mms till Polen. Perfekt lösning för dig som bor i Polen med arbetar i Sverige, eller har familj hemma i Polen.

 

+Saldo ifrån Comviq

Du vet vell att du alltid kan tanka på extra saldo till din prisplan, behöver du ringa utomlands eller är den surfpott slut, då behöver du inte tanka på med en ny prisplan utan du kan enkelt tanka på lite extra saldo till din nuvarande prisplan, snabbt smidigt och enkelt med Comviq kontantkort. Gratis kontantkort, jämför och beställ ett gratis Comviq kontantkort ifrån www.simkort.se

 

SURF

Har din surf tagit slut och du vill tanka på mer? Då kan du enkelt välja mellan att tanka på med 1 GB, 3 GB eller 10 GB med surf till din nuvarande prisplan, istället för att tanka på en ny prisplan och få upp din surf och ditt saldo igen så kan du alltså välja att enbart tanka på din mobil surf.

Smart smidigt Comviq. Jämför kontantkort, gratis

 

Behöver du köpa en ny mobiltelefon när du skaffar dig ett nytt kontantkort med en ny prisplan så gör du det enklast på www.mobilpart.se där kan du välja och vraka mellan en massa olika nya och begagnade mobiltelefoner och upplåsningar och en rad olika tillbehör till din mobiltelefon. Vi både lagar, reparerar och servar din mobiltelefon. Nu kan du köpa den senaste Iphonen eller Samsungen, besök hemsidan och ta en närmare titt.

 

Är du istället intresserad av ett mobilabonnemang ifrån Comviq eller någon av dem andra operatörerna?

Besök då www.mobilabonnemanget.se för att jämföra de olika mobiloperatörernas prisplaner som gäller för mobilabonnemang, där kan du även läsa mer om vad ett mobilabonnemang innebär för just dig som kund och vilka fördelarna är jämt emot ett gratis kontantkort. Både kontantkort och mobilabonnemang har sina fördelar, se till att vara påläst så att du väljer rätt alternativ för ditt användande.

29 Jan 2017