De bästa iPhone 7 Plus-erbjudandenen i augusti 2017

De bästa kontrakten för den nya större iPhone

 
 
 
Denna telefon i plusstorlek från Apple lanserades tillsammans med iPhone 7 i september förra året - och det är den bästa iPhone på marknaden enligt vår åsikt, med stora förbättringar på kameran och batterifronten.

Priserna tog en tumble på starten av sommaren, men de har börjat på platå nu. Faktiskt, i några fall, de har faktiskt gått upp en bit (Vodafone, vi tittar på dig). Det känns lite som lugnet före stormen för fredagen i fredagen 2017.

Men, om du är død, så kan du se den här stora iPhone nu, så att du kan navigera. Vi har en praktisk jämförelseverktyg som är utvecklad för att hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena. Nedan har vi valt vad vi tycker är de bästa värdesalternativen övergripande och även på nätverksbaserad basis. Låt oss få knäcka med de här iPhone 7 Plus-erbjudandenen ...

Rykten för iPhone 8 kommer nu i tjock och fast. Den senaste rapporten om den färg av telefonen antyder it comes in three injuries and one of them is a new color we have never seen before.

Twitter leaker Benjamin Geskin och en källa på kinesiska sociala nätverkswebbplats Weibo båda hävdar den nya nyansen för iPhone 8 kommer att kallas "Blush Gold".

Det är enligt uppgift det interna namnet på telefonens färg, så det kan kallas något annat när telefonen faktiskt tillkännages. Tydligen är det mer av en kopparskugga än rosenguldet vi såg på iPhone 7 och iPhone 7 Plus.

Bara tre nyanser

Bilden ovan visad av Geskin föreslår att telefonen också kommer i svart och silver, men det verkar inte vara klart ännu om det kommer att finnas ytterligare färger för telefonen.

Apples senaste iPhones åtföljdes av ett överraskningsmeddelande om en röd version mitt i livet, så det kan hända att vi ser fler nyanser av telefonen några veckor efter lanseringen.

IPhone 8 förväntas starta under september i år och det kan meddelas tillsammans med iPhone 7S och iPhone 7S Plus. Hittills är rykten för iPhone 8 som det kommer att vara helt skärm på framsidan, ha ett glas tillbaka och stödja ansiktsigenkänningsteknik.

IPhone 8 färger: Vilka nyanser kommer nästa Apple-telefon komma in?
Via Telefon Arena

Relaterad produkt: Apple iPhone 6S
Vår dom:
Apples gjort vad vi alla förväntat - finbalanserad sin telefon. 3D Touch är en genuin innovation, och telefonen fungerar flytande vid nästan varje uppgift - men det ligner mycket på 2014-modellen.

Uppdatering: iPhone 8-utgivningsdatumet närmar sig snabbt, och vi kan berätta för att det finns ett antal läckor i form av videor nu. Det ser ut att vara på den slutliga designfasen och klar för massproduktion. Vad är det så? Kommer fingeravtryckssensorn fortfarande att vara på telefonen? Dina frågor kommer att besvaras nedan.

IPhone 8 är Apples tio års jubileums smartphone som är redo att fira 2017 med radikala förändringar. Det är dags, eftersom vi inte har sett ett nytt utseende i tre år med mindre uppgraderingar, så förbered dig för att bli wowed.

Tim Cook kommer att vinka runt den helt nya telefonen på bara några veckor, enligt alla de senaste iPhone 8 läckorna. Men vad är sant och vad är hoppfullt tänkande?


Vi sorterar igenom alla rykten för att leverera fakta och skära igenom den fördjupade spekulationen, från de ständigt föränderliga utgivningsdagsteorierna till det allt viktigaste priset för iPhone 8.

Låt oss granska alla stora iPhone 8 rykten hittills.

Namnet på iPhone 8

Ja, det skulle innebära tre nya iPhone-modeller att välja mellan.

IPhone 8 är det vanliga namnet vi använder, men det kan vara iPhone X eller iPhone Edition. Varför? Detta är sätt större än en blygsam iPhone 7S och iPhone 7S Plus uppdatering som fortfarande sägs vara på väg.

14 Aug 2017