Gratis kontantkort

Gratis kontantkort

Ett kontantkort sätts in i din mobiltelefon består av ett simkort. Termen simkort används både till kontantkort och mobilabonnemang och är det chip som hjälper din telefon att berätta om ditt telefonnummer och vilken mast din mobiltelefon ska koppla upp sig mot.

Kontantkort är väldigt bra för dig som vill ha koll på dina räkning till fullo, använder telefonen måttligt eller kanske t.o.m sällan, är ny i landet och inte fått ett svenskt personnummer. Anledningarna är många och vi tar upp de under sidan kontantkort där du kan läsa mer om kontantkort och dess historik.

Har du problem med täckningen på din nuvarande mobiloperatör eller betalar du på tok för mycket varje månad utan att du känner att du får valuta för pengarna? En fördel med den stora konkurrensen som faktiskt är just nu mellan alla mobiloperatörer är att de blir tvungna att pressa priserna för alla sina kunder. Därför kan du nu byta fritt mellan operatörerna och få ett gratis kontantkort helt utan kostnad hemskickad i din brevlåda.

Du beställer enkelt ditt kontantkort på deras hemsida och fyller bara i dina kontaktuppgifter och därefter tar det endast 1 - 3 arbetsdagar innan kontantkortet dyker upp direkt i din brevlåda, helt utan kostnad för varken frakt eller startpaket.


Måste jag byta nummer?

Nej du behöver absolut inte byta, du kan enkelt göra en så kallad nummerflytt (nummerportering), förr så var nummerflytt bara förknippat med strul och problem, det var ofta som det blev ett glapp mellan bytet och du stod då utan telefon och har heller ofta ingen möjlighet att ens ringa mobiloperatören för att meddela att felet har uppstått.

Tack och lov så har teknologin går framåt i en väldig fart, det går nu mycket enkelt att göra en nummerflytt av ditt mobilnummer, det enda du behöver göra är att vid beställningen av ditt nya gratis kontantkort fylla i att du önskar behålla ditt gamla mobilnummer, knappa in ditt mobilnummer och därefter kommer en SMS-kod för att bekräfta att du är ägare till numret som du uppger, du fyller då i koden och därefter så sker resten per automatik. Din nya mobiloperatör meddelar din gamla mobiloperatör att en nummerflytt skall genomföras och din gamla prisplan avslutas när din nya träder i kraft.


Hur kan jag få ett gratis kontantkort?

Anledningen som sagt att mobiloperatörerna erbjuder alla sina kunder gratis kontantkort i form av ett startpaket innehållande ett simkort utan att ta varken frakt eller betalt är just på grund av den konkurrens som råder. Förhoppning är därför från operatörens sida att du faktiskt kommer att tanka på ditt kontantkort och börja ringa med det, vilket då i sin tur leder till nya intäkter för bolaget.

Beställ ett gratis kontantkort redan idag, du betalar som sagt heller ingenting för frakten. Klicka hem ett kontantkort så har du ett tillgängligt om du skulle behöva det.

Vi hoppas att du är nöjd med informationen och har du några frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig inom 24 timmar!