Hallon kontantkort

Kontantkort ifrån mobiloperatören Hallon kontantkort

Med ett kontantkort ifrån mobiloperatören Hallon får du ta det av bland annat Sveriges billigaste prisplaner och exklusiva erbjudanden till studenter och seniorer med väldigt bra rabatter och alltid till ett fast pris.

 

 

Mobiloperatören Hallon lanserade sitt företag år 2013 och är en systeroperatör till tre (3) och använder sig därför utav samma mobilnät som 3 (tre).

Med ett Hallon kontantkort var dem först ut med att helt skippa bindningstider och onödiga uppsägningstider helt och hållet på alla sina abonnemang.

 

Hallon har även valt att göra det mycket enkelt för dig som kund med sina gratis kontantkort, dem har ingen aktiveringsavgift och heller ingen ingen avgift för startpaketet, dem har även helt slopad fraktavgiften och du slipper alla tråkiga fakturor. Du fyller istället i den summa och prisplan som passar dig bäst och betalar sen det.

Om du är student eller över 55plus så får du även ta del av en rabatt på 50 kr på din prisplan.

 

Operatören Hallon har på sin korta tid på marknaden gjort ett stort avtryck inom teleoperatör branschen och är utan tvivel helt klart en mobiloperatör att räkna med i framtiden, när du beställer ett gratis kontantkort, gratis simkort eller jämför gratis kontantkort så ser du att du får mycket, men betalar ytterst lite för vad du får. Man får vad man betalar för är ett talesätt som inte stämmer in här.

 

 

Hallon Fast pris

För att kunna få ut absolut max utav din prisplan och telefon så beställer du ett fast pris ifrån Hallon.

 

Här kan du se allt som ingår när du laddar ditt kontantkort med Fast pris från Hallon:

 

60st Fria sms och 2 GB surf för endast 99kr

Fria samtal och Fria sms och 7 GB surf för endast 249 kr

 

 

 

Kampanj erbjudande

50Gb extra data som du kan spara så länge du önskar. När du skaffar ett abonnemang ifrån hallon får du just nu 50Gb extra surf att använda fritt hur länge du vill. Beställ ett gratis kontantkort ifrån hallon på våran hemsida efter att du jämför kontantkort och kommit fram till att hallon är det bästa alternativet för dig.

 

Hos hallon får du alltid ett ett abonnemang till ett fastpris med väldigt mycket extra surf till ett lågt pris. Och med en kostnadskontroll som du fixar under mina sidor så kan du alltid se till att din månadskostnad aldrig överstiger ditt uppsatta belopp även om du surfar ringer smsar utomlands.

 

Byt prisplan när du vill utan kostnad. Känner du att du har mer surf än du använder så kan du snabbt och enkelt byta ner dig, samma sak gäller självklart om du känner att du vill ha mer surf än i dagsläget, då går du enkelt in på mina sidor och klickar i en annan prisplan hos din mobiloperatör hallon, billig enkelt hallon. Gratis kontantkort hos hallon, jämför kontantkort hos hallon din mobiloperatör. Det självklara valet när du ska välja simkort till din mobiltelefon. Jämför simkort på våra hemsida för att hitta det bästa alternativet för dig.

23 Jan 2017