Iphone X, Iphone 8

Twitter testar en lite version av sin Android-app

Oavsett om du gör smör, läsk eller sociala medier - om du inte erbjuder en lättare version av din ursprungliga produkt gör du något fel och saknar ett potentiellt stort antal konsumenter.

Tillbaka i april i år gick Twitter i rösterna Facebook, Google och Microsoft genom att skapa en strömlinjeformad version av sin mobila webbplats som heter Twitter Lite. Nu tar det ett steg längre med Twitter Lite-appen.

Appen verkar vara i stor utsträckning samma upplevelse som erbjuds av Lite-webbläsarsidan, vilket ger alla viktiga funktioner i den viktigaste Twitter-appen, inklusive tidslinje, tweets, direktmeddelanden, trender, profiler, mediauppladdningar, meddelanden och mer.

Data berövande

Det fungerar dock effektivt på 2G- och 3G-nätverk och ett datasparande "mediafree" -läge kommer att oskärpa några bilder eller videoklipp tills användaren specifikt anger att de vill visa dem.

Twitter Lite är för närvarande en Android-bara app och görs tillgänglig via Google Play på Filippinerna. Denna begränsade version är meningsfull eftersom dessa datafysiga appar är inriktade på att locka användare i nya mobila marknader utan 4G-anslutning och långsamma och otillförlitliga trådlösa nätverk.

Det finns dock vanligtvis intresse för andra delar av världen där dataplaner är dyra och kunder letar efter sätt att få sina tariffer att gå längre. Twitter har dock sagt att Twitter Lite app bara är ett experiment för tillfället, så det är inte klart om det någonsin kommer att rullas ut till större marknader än Filippinerna. Det är värt att komma ihåg att rika medier fortfarande är viktiga för annonsörer, så det kan inte vara så mycket av ett incitament att erbjuda en lite version i vissa områden.

Under tiden kommer andra användare som är intresserade av en mer avskriven Twitter-upplevelse att fortsätta använda den visserligen mindre praktiska men lika funktionella webbläsarversionen. Vi uppdaterar här om och när situationen förändras.

Via Beta News
Facebook har lanserat Messenger Lite i hundratals länder
Relaterad produkt: Early Rider Lite
£ 99,99
VIS PÅ AMAZON
Se alla priser (1 hittade)
PREV ARTICLEOLED iPhone X kan komma i större storlekar i framtiden (men inte mindre) publiceras för 9 timmar sedanNEXT ARTIKELBest iPad apps 2017: ladda ner dessa nu publicerade för 7 timmar sedan
  av Taboola Sponsrade länkar Du kan gilla
3M Peltor LiteCom Plus Hörselskydd med komradio med hjälmfäste
9.062,50 kr - proffsmagasinet.se
Välkommen tillbaka!
199 kr - 24mx.se
Välkommen tillbaka!
449 kr - xlmoto.se
Makita DP3003 Borrmaskin
2.493,75 kr - proffsmagasinet.se
Välkommen tillbaka!
199 kr - 24mx.se
Välkommen tillbaka!
449 kr - xlmoto.se
RELATERADE NYHETER
OLED iPhone X kan komma i större storlekar i framtiden men inte mindre OLED iPhone X kan komma i större storlekar i framtiden (men inte mindre) De bästa Xbox One X-erbjudandenen var att beställa 4K Xbox De bästa Xbox One X-erbjudandenen: var att förbeställa 4K Xbox Fritt utrymme och tjäna pengar genom att återvinna din gamla Samsung-telefon Frigör utrymme och tjäna pengar genom att återvinna din gamla Samsung-telefon En miljon piratkopiering möjliggjorde Kodi-lådor sålda i Storbritannien visar pirater ännu inte sunkA million piratkopieringsaktiverad Kodi-lådor sålda i Storbritannien visar att pirater ännu inte sjunkit

Vill du ha alla ansiktsigenkänning, bezel-less OLED godhet av iPhone X, men tycker inte mycket om den stora 5,8-tums skärmstorleken? Du kan kanske vara lyckosam då - medan Apple kanske planerar en ännu större iPhone X, har ryktade planer för en mindre 2018-utgåva nu blivit förlagda.

Det är enligt Korea Herald, som hävdar att Apple har reviderat sin första strategi för att tillgodose den ökade populariteten i ständigt växande skärmstorlekar.

Apple säger sig ha gett sina bildskärmsleverantörer, inklusive Samsung, en första order för tre iPhone-skärmstorlekar för 2018 - en 5,28 tums storlek, en annan sats på 5,8-tumsskärmarna och en ny 6,46 tums tillförsel. Och medan den större storleken har gjort snittet, är den mindre apparaten inte längre övervägd.

OLED-on-ankomsten?

I en intressant sidotal menar källan att Japan Display har blivit kontaktad för en LCD, inte OLED, skärm vid den sex tumsstorleken. Detta skulle avvika från den nuvarande förväntan att alla iPhone X-modeller, som Apples toppdesign, skulle fortsätta att erbjuda en OLED-skärm.

Vid detta tidiga ryktstadium är det svårt att säga var sanningen kan ligga - vår tarm säger att allt som bär iPhone X-namnet, oavsett storlek, kommer att hålla fast vid OLED, snarare än att förvirra en av linjens USPs.

Det enda sättet är för iPhone-storlekarna det verkar då. De som letar efter iOS i en telefonstorlek som är diskreta bör ändå vända sig till 4-tums iPhone SE.

Händer på: iPhone X recension
Frigör utrymme och tjäna pengar genom att återvinna din gamla Samsung-telefon
Av TechRadar Pro 9 timmar sedan Andra enheter

Med Decluttr kan du få ut så mycket som möjligt för dina gamla enheter och tjäna pengar som du kan lägga mot årets flaggskeppstelefoner.

 
 
 
 
 Uppgradering till senaste och mo

25 Sep 2017