Kontantkort

Många associerar ett kontantkort med något gammalt som folk använder "förr" innan de direkta mobilabonnemangen kom. Detta påstående är rakt av fel.
Det finns väldigt många anledningar att välja att använda ett kontantkort framför ett mobilabonnemang och vi kommer att hjälpa dig att förstå varför.

Det kan även vi vissa fall vara så att du rakt av inte får teckna ett mobilabonnemang pga tidigare historik med betalningsanmärkningar. Totalt en halv miljon svenskar har minst en betalningsanmärkning, vad ska då dessa människor använda sig av om de inte har någon som kan stå på mobilabonnemanget? Jo, ett kontantkort.

Ett kontantkort är egentligen ett annat ord för ett simkort och består av det chip som du sätter i din telefon för att kunna använda den med att ringa och SMS:a till andra människor. Comviq var först i Sverige med att lansera kontantkort och gick då under det välkända namnet Comviq kontant som du säkerligen hört talas om någon gång tidigare.

Nedan så kommer vi att gå igenom några utav fördelarna med ett kontantkort i förhållande till ett mobilabonnemang.
Vår målsättning med denna hemsida är att hjälpa dig som besökare till att göra ett val och alltid hålla dig uppdaterad med ny och färsk information.


Kontantkort eller mobilabonnemang

- Bra koll på dina räkningar

Du får garanterat bättre koll på dina kostnader för din mobiltelefon och din förbrukning, du behöver här aldrig oroa dig får hopplösa överraskningar pga att du råkat surfa med mobilen i utlandet eller förbrukat din samtalspott för månaden och på så vis får en högre räkning än väntat månaden efter när det är dags att betala.

- Inga bindningstider

Du slipper allt som har med bindningstider att göra. Du köper ditt kontantkort, tankar på den summa och prisplan som du önskar använda och kan därefter använda din telefon hur mycket eller lite du än önskar. Du är aldrig bunden till något dyrt abonnemang där du betalar en fast kostnad oavsett förbrukning varje månad.

- Betalningsanmärkningar

Har du haft en jobbig period i vardagen som har lett till en eller flera betalningsanmärkningar? Inga problem, självklart ska även du kunna använda din mobiltelefon och ha en prisplan. Du skaffar enkelt ett kontantkort via förslagsvis vår hemsida helt utan kostnad, du kan därefter tanka på ett värdebevis med en prisplan på internet eller i närmsta pressbyrå/mataffär.

- Låsta mobiltelefoner / byta operatör

Byter du mobiltelefon och köper en ny på te.x. blocket så kan din mobiltelefon vara operatörslåst. Om så är fallet så kommer du inte att kunna använda ditt mobilabonnemang från en annan operatör i din nya telefon. Detta problemet slipper du, pga att du helt fritt och när som helst kan beställa ett nytt kontantkort ifrån operatören som din mobiltelefon är låst till och helt enkelt tanka på ditt nya kontantkort istället för det gamla.

- Nyanländ i Sverige

Är du nyanländ i vårt land? Jag får då börja med att hälsa dig eller er välkomna och hoppas att ni ska trivas. Problematiken som är innan du fått ett svenskt personnummer/uppehållstillstånd är att du inte kan skaffa något mobilabonnemang. Du vill självklart trots det kunna använda din mobiltelefon och då är ett kontantkort en genial lösning och passar dig alldeles utmärkt.

Gratis kontantkort

Du kan enkelt och helt kostnadsfritt beställa ett gratis kontantkort från Sveriges främsta mobiloperatörer.