Telenor

TELENOR MOBILABONNEMANG

 

Med ett mobilabonnemang ifrån Norska Telenor

Så får du dygnet runt telefonsupport, du kan även använda din surf fritt i både Sverige, Norge och Danmark, Du vet vell att du alltid kan prova ditt Telenor kostnadsfritt i 30 dagar och lämna tillbaka om du inte är nöjd.

 

Mobiloperatörens Telenor olika Mobilabonnemang

Norska Telenor AS är ett norsk ägt företag men har genom sin Svenska filial ett riktigt starkt fotfäste även i Sverige. Telenor satsar väldigt hårt på olika TV reklamer där Telenor gör olika reklamer om att med ”Familjeflex” så kan man numera dela ut sin surf fritt till alla alla medlemmar i familjen.

Om du har Telenor AS som din nuvarande operatör kan du såklart surfa precis lika mycket du vill både i Norge och Danmark som du kan surfa här hemma i Sverige helt utan extra avgifter.

Flera fördelar med att ha Telenor som din leverantör utav mobilabonnemang är  deras funktion Telenor Change. Telenor Change gör att du kan byta ut din mobil 1 gång per år utan att betala något extra.

 

Norska Telenor är väldigt välkända för sin kundsupport. Därför att dem har sin kundtjänst öppen hela dygnet. Du vet vell att du även kan ringa till Telenors kundtjänst när du befinner dig iutlandet helt kostnadsfritt. Telenor gör allt detta för att dem helt enkelt vill erbjuda sina kunder den absolut bästa servicen dem kan få som kunder hos en mobiloperatör.

 

Fastpris 0.5 GB Bindningstid 0 mån för endast 249 kr i månaden

Fastpris 2 GB Bindningstid    0 mån för endast 299 kr i månaden

Fastpris 12 GB Bindningstid    0 mån för endast 399 kr i månaden

Fastpris 24 GB Bindningstid    0 mån för endast 499 kr i månaden

Fastpris 50 GB Bindningstid    0 mån för endast 599 kr i månaden

 

Telenor

Prisplanen Fastpris för 249 kr per månad

från Telenor

 

Med den prisvärda prisplanen från Telenor Fast pris så kan du nu både ringa, sms:a mms:a obegränsat och även nu surfa för 1/2 GigaByte per månad. jämför mobilabonnemang. billiga mobilabonnemang.

Du har aldrig någon bindningstid hos Telenor på ditt mobilabonnemang och kan därför som kund när det som helst passar dig bara välja att avsluta ditt mobilabonnemang när du vill med enbart en enda månads kort uppsägningstid.

 

Telenor

Telenor AS är ett norskt börsnoterat bolag och finns även i Sverige som mobiloperatör med hela 34.000 stycken anställda i företaget. Det hela startade för länge sedan år 1855 och med det gamla namnet Norges  telegraf verk, som är norges enda motsvarighet till det vi i sverige kallar det svenska Tele verket. jämför mobilabonnemang, billigaste mobilabonnemanget

Året 1969 bytte dem ut sitt namn till Tele verket men året som det om strukturerades till ett istället för privat, statligt aktiebolag året 1994 så byttes det dåvarande namnet ut till Telenor AS och blev ett privatägt börsnoterat mångmiljonbolag. Ända fram till året 1998 så hade även Telenor som telia i sverige ett monopol på privat telefoni i hela Norge.

 

Med obegränsat med fria samtal fria sms och fria mms och även en gratis moln lagrings tjänst så har Telenor blivit ett av de absolut populärraste mobiloperatörs alternativen på den svenska mobilmarknaden. Hos Telenor får du även ta del av en dygnetrunt tjänst hos deras kundtjänst, något som Telenor är ensamma med.

27 Feb 2017