ZeTime: Världens första Smartwatch med pekskärm och mekaniska visare!

"Den första Smartwatchen helt utan kompromisser"

Stolt utformade i Schweiz är den perfekta Smartwatchen som blandar klassisk design och smarta funktioner till ett överkomligt pris.

ZeTime: världens första hybrid Smartwatch som kombinerar mekaniska funktioner med en rund färgpekskärm. Med hjälp av banbrytande teknik som använts för att montera visare genom centrum av den högupplösta TFT-färgdisplay, blandar ZeTime den klassiska utformningen av en traditionell klocka med de mest avancerade funktionerna i en Smartwatch.

 

Med sin klassiska mekaniska visare, som drivs av patenteradteknik kommer ZeTime automatiskt att uppdatera tiden enligt din plats och kommer att arbeta upp till 30 dagar på en enda laddning.

ZeTime innovation kretsar kring flerskiktsteknik som kombinerar en TFT-färgdisplay, mekaniska visare, en pekskärm och ett ultra-resistent Gorilla glas.

”Kommer inte visarna i vägen på skärmen?” - nej, det har vi löst. Med vår smarta rörelse teknik, de mekaniska visarna styrs av klockans CPU för att flytta dem om det är nödvändigt för att maximera synligheten på skärmen.

Visarna kommer inte att störa dig att läsa din e-post eller snabbmeddelanden. Vi kan helt enkelt be dem att röra sig bort från textområdet för att elegant separera skärmen i två horisontella delar.

Inget behov av att ställa in den tiden då du landar i en annan tidszon: ZeTime kommer att göra det automatiskt och synkronisera med din smartphone. Klockan håller ett öga på din hemstads tidszon också, tack vare anpassade urtavlor.

Idag har smarta bärbara enheter förändrat hur vi organiserar våra dagar och får kontakt med världen. Men fram till nu har det funnits begränsningar: kompromisser görs i design eller kvalitet på material, i seghet och vattenmotstånd, eller batterilivslängd. En Smartwatch kan tyckas inte vara så smart när dess begränsade autonomi innebär att det inte längre uppfyller sin mest grundläggande funktion - att vara en klocka. Vi vill tänja på gränserna för vad som är möjligt: ​​det bör finnas någon kompromiss om design, funktioner eller autonomi. Och detta bör finnas för ett tillgängligt pris.

 

Den intuitiva navigeringen på en fyrfärgad TFT pekskärm ger dig enkel tillgång till alla ZeTime förinstallerade appar, liksom dina meddelanden, aktivitetsdata och mycket mer.

 

En klassisk bärbar teknik gör att ZeTime högteknologiska funktioner inte behöver kompromissa med stil: klocka har en snygg 44mm rostfritt stål ram inspirerad av den finaste schweiziska designen.

ZeTime har en uppsättning av mekaniska visare i krom över färgskärmen för att alltid hålla ett öga på tiden även när skärmen är avstängd.

ZeTime Skyddas av ett ultrastarkt Gorilla glas som kommer göra att ZeTime kan följa dig var som helst, när som helst.

Navigera genom de olika menyerna och skärmarna lätt genom att vrida smart kronan på sidan av klockan. Du kan välja ett alternativ eller bekräfta en meny genom att trycka på kronan.

Övervaka hjärthastighet automatiskt eller manuellt, tack vare en ultra exakt tre LED optisk sensor.

Vattenresistent upp till 30 meters djup och du aldrig vara rädd för att vara runt vatten eller njuta av din favorit vattensporter.

 

Eftersom vi vet att din måndag kommer aldrig att bli densamma som din fredag, har vi utformat ZeTime för att göra det så snabbt och enkelt som möjligt för dig att ändra armbandet för att matcha din dagliga outfit. Med ett stort urval av armband som tillhandahålls av ZeTime, bör du hitta en som gör att du verkligen kan uttrycka dig. Och om det inte räcker till, kan du också anpassa alla 22mm armband som finns på marknaden.

Inget behov av att slå på skärmen: ZeTime visar alltid tiden tack vare de fysiska mekaniska visarna.

Håll reda på alla dina meddelanden direkt från handleden och svara på dina meddelanden utan att ta telefonen ur fickan.

Förutom nummerpresentation och kalenderhändelser visar ZeTime dina sociala nätverk och program meddelanden från Facebook, Messenger, Twitter, Instagram, snapchat, Linkedin, Gmail, Skype, WeChat, Hangouts, Uber, Viber och mycket mer! På så sätt kan du hålla reda på all information som verkligen betyder något för dig, med ett ögonkast!

Övervaka enkelt din hjärtfrekvensen under träningen eller vila.

ZeTime ställs in för åtgärder med sin 3-axliga accelerometer som spårar din dagliga steg, distans kalorier och aktiva minuter

Perfekt klädd för nästa möte. ZeTime hjälper dig både att påminna dig om kommande kalenderhändelser och ge dig dina lokala väderprognoser. Hantera din dag, direkt från handleden!

 

Inget behov av att söka efter music från telefonen i fickan: med ZeTime du kan styra din favoritmusik app direkt från handleden. ZeTime kan också användas som en kamera fjärrkontroll för perfekt inramade grupp selfies, och kan hjälpa dig att hitta din telefon genom att göra en ring där din telefon befinner sig enkelt genom att trycka på en knapp.

Uttryck din stil med ZeTime. Oavsett om du föredrar sport attityden hos ett silikonarmband eller classiness av läder eller metall, missar aldrig ett tillfälle att vara sig själv. Plocka den urtavlan och det band som bäst passar din stil bäst!

En färgglad och intuitivt användargränssnitt utformat internt, vilket ger enkel navigering, snabb tillgång till anmälningar och aktivitetsdata, samtidigt som den erbjuder ett stort urval av urtavlor att matcha din stil och ditt dagliga humör. En mångfald av klockor i ett.

ZeTime kommer förinstallerad med alla nödvändiga program. Aktivitet och sömn spårning, väderprognoser, kamera och musik fjärrkontroll ... Allt direkt från handleden.

 

Kompatibel med både iOS och Android-telefoner, erbjuder liknande uppsättning funktioner och användarupplevelse till båda operativsystemen är ZeTime din perfekta följeslagaren oavsett telefonens önskemål. Den ansluter sömlöst med Bluetooth för att synkronisera aktivitet och sömn data och visa alla meddelanden som är viktiga för dig.

 

Läs mer på www.mobilpart.se

 

17 Apr 2017